Om mig

+10 års erfaring med kundeservice i forskellige brancher

Jeg er 28 år og til daglig studerer jeg til Multimediedesiger på Cph Business Academy i Lyngby. Derudover har jeg mit eget firma hvor jeg laver logoer og websider til mindre virksomheder og privatpersoner. Jeg arbejder desuden som souschef i min mors it-firma, IT Univers. Jeg står bl.a. for vores afdeling for telefonsupport, der yder teknisk hjælp til de store fagforbund i Danmark.

Jeg er Certificerert E-learning Instructional Designer hos Association for Talent Development i USA samt Certificeret i ICDL og Situationsbestemt Ledelse. Jeg har været på flere kurser i Google Analytics og SEO (Søgemaskineoptimering).

Jeg har arbejdet inde for mange forskellige brancher, og har bl.a. et speciale i dyr. Jeg brænder for at gøre noget godt for verden, og gøre mine kunder tilfredse.

Jeg har flere års erfaring inde for udvikling af e-learning, jeg har blandt andet været med til at udvikle kurser til Økonomistyrelsen, Vejdirektoratet, Moderniseringsstyrelsen, Hjemrejsestyrelsen mf. Jeg er hjemmevandt i programmer som Articulate Storyline, Articulte Rise, TechSmith Camtasia, VideoScribe og Vyond.

Visuelt CV

Hvad har jeg af relevant erhvervserfaring?

Her er et visuelt overblik over min relevante erhvervserfaring samt uddannelser. Har du lyst til at læse mere om mine udtalelser, kompetencer og se mine tidligere uddannelser, er du velkommen til at skabe forbindelse til mig på LinkedIn.

Hvad så når jeg ikke arbejder?

Min liste af interesser er lang, men her er et hurtigt indblik!

Jeg har en stor interesse for minimalisme og moderne kunst, hvilket også afspejler mig meget som person. Jeg går op i kvalitet og godt håndværk - det er lige fra interiør til software.

Jeg har en klar overbevisning om, at tæt på alting kan lade sig gøre, hvis man har viljen, modet og tålmodigheden til det. Jeg elsker at finde inspiration i det abstrakte, Bauhaus-stilarten og derudover er jeg glad for moderne dansk arkitektur og kunstnere.

Jeg elsker at kombinere farver, og er ofte inspireret af sæsonner og naturen. Jeg bruger meget tid i min hytte ude i skoven ved siden af mit hjem i Hillerød. Jeg har altid været vild med at tegne, male og udvikle mine kreative evner. Jeg har et speciale i dyr og jeg elsker desuden at at skrive, læse, styrketræne, meditere, læse om økonomi, klima og miljø.

Mine kompetencer

Grafisk design

Jeg har en stor passion for at udvikle grafiske elementer og logoer - samt at tegne både i hånden og Illustrator!

HTML, CSS & Bootstrap

Sproget kodning taler til mig! Jeg elsker at lære nyt, og udvikle mine kompetencer inde for kodningens verden!

SEO og korrekturlæsning

Jeg nyder at læse og skrive. Jeg har erfaring med korrekturlæsning, SEO til websider samt god tekstforfatning!